Optimalisering van marketingresultaten


Data zijn de voedingsbodem voor strategische marketing geworden. Wie over data beschikt kan in de moderne samenleving persoonlijk en relevant zijn voor klanten. Voor veel organisaties betekent deze denkwijze een transformatie van de marketingdoelstellingen en –processen. Dat lijkt soms een grote stap, maar dit is met de huidige marketingsoftware oplossingen voor iedere organisatie een haalbare stap.

Iedere organisatie kan nu realtime zijn eigen marktinformatie ontwikkelen en is daarmee in staat het individu te communiceren. Het voeden van marketing en commercie met de juiste data versterkt de concurrentiepositie en zorgt voor duurzame groei.

ADVIES

We begeleiden organisaties in het omgaan met de snelle veranderingen in de digitale wereld. Samen met onze klanten formuleren we de nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemerschap in de digitale economie. We maken helder hoe data waarde kunnen toevoegen aan het business model.

Samen met de klant maken we de juiste strategische keuzes welke marketing technologie de organisatie nodig heeft om concurrerend te blijven en te kunnen groeien. We onderbouwen dat waar nodig met uitgebreide business cases.

SELECTIE

We zijn specialist in het ontwikkelen en gebruik maken van data binnen het strategisch marketingproces. We scheppen overzicht en verrijken data waardoor marketeers veel meer mogelijkheden hebben om succesvolle campagnes te ontwikkelen.

Dat doen we met behulp van geavanceerde software waarin alles wordt samengebracht in een centraal customer data platform. In dit platform wordt alle kennis vastgelegd om klanten steeds individueler en relevanter te benaderen. Na implementatie helpen onze digitale marketingexperts onze klanten om tot een succesvolle uitvoering te komen.

IMPLEMENTATIE

De digitale wereld kent talloze mogelijkheden en kansen. Maar welke kansen kies je? Daarvoor is overzicht nodig in het enorme landschap aan applicaties en software mogelijkheden. Dat is inmiddels een markt met meer dan 5.000 aanbieders. We helpen klanten bij die keuze en richten het marketingproces end-to-end in.

Veel organisaties investeren in initiatieven die later onbruikbaar blijken. Het selectieproces en het design van het moderne marketingproces dat een organisatie nodig heeft is cruciaal. Wij hebben de kennis om de juiste investeringsbeslissingen te nemen.