Finance Administration Coördinator (fulltime)

Over de functie
We zijn op zoek naar een collega die de financiële zaken coördineert van Techonomy & SportsCloud, beide gevestigd in SX Eindhoven. Als Finance administration coördinator verzorg je de debiteuren- en crediteuren administratie. Je hebt beheer over de financiële huishouding van het bedrijf en je hebt nauw contact met het management team.

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt en beantwoord je de vragen van interne en externe klanten, waarbij je jouw klantvriendelijke en resultaatgerichte instelling laat zien. Het betreft een fulltime functie.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante (financiële) afgeronde opleiding op MBO / HBO niveau aangevuld met minstens 2 jaar werkervaring op een financiële administratie. Ook een talentvolle starter mag zich melden.
  • Je hebt ervaring met financieel administratieve systemen.
  • Jij staat stevig in je schoenen en bent gedreven in wat je doet.
  • Je bent een zelfstarter en neemt initiatieven.
  • Je bent energiek, communicatief vaardig en kunt snel schakelen.
  • Je bent woonachtig in de omgeving Eindhoven.

Wat levert het jou op?

  • Een leuke financieel coördinerende functie bij een snel groeiend marketing IT bedrijf
  • Een inspirerende werkomgeving met 90 leuke collega’s in het hart van de sport
  • Goed salaris en reiskostenvergoeding

Over Techonomy & SportsCloud
Techonomy & SportsCloud begeleiden organisaties in het omgaan met de snelle veranderingen in de digitale wereld. Samen met onze klanten formuleren we de nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemerschap in de digitale economie. We maken helder hoe data en marketing intelligentie waarde kunnen toevoegen aan het business model. Samen met de klant maken we de juiste strategische keuzes welke software technologie de organisatie nodig heeft om te kunnen groeien en de concurrentie voor te blijven.

We helpen klanten bij die keuze en richten het IT marketingproces end-to-end in. Het selectieproces en het design van het moderne technologie proces dat een organisatie nodig heeft is cruciaal. Wij hebben de kennis om de juiste investeringsbeslissingen te nemen. Na implementatie helpen onze digital marketing specialisten onze klanten om tot een succesvolle uitvoering te komen.

Interesse in deze functie? Stuur dan een bericht naar andyberendsen@techonomy.nl. Mocht je meer informatie willen kun je tevens bellen op telefoonnummer 06-83534271.

Solliciteren